Informació local

“Fusión del sur” guanya la 8ena Ruta de la Tapa

Aquest diumenge, 3 de juny, sota el marc de la quarta edició de la Mostra Gastronòmica de Barberà del Vallès es va donar a conèixer l’establiment guanyador de la 8ena Ruta de la Tapa i aquest ha estat La Vermuteria amb la seva elaboració “Fusión del Sur”, una tapa formada per un flam de salmorejo marinat amb ou, pernil ibèric i tomàquet semi sec.

A més el guardó al servei més professional d’aquest 2018 se l’ha emportat el Bar Granja Can Llobet.

Precisament, aquesta era la primera vegada que La Vermuteria participava a la Ruta de la Tapa, doncs porten menys d’un any oberts al públic. Joana Felguera, una de les propietàries, va ser l’encarregada de recollir el premi i ho feia amb molta il·lusió. Ella mateixa explicava que aquest guardó significa un reconeixement a la feina ben feta i a més els hi proporciona molta energia per continuar treballant.

Felguera, a més, comentava que eren conscients que en l’edició d’enguany de la Ruta de la Tapa el nivell de la competència era molt elevat, motiu per el qual no s’esperaven el premi. Ara, però, el que volen es agraïr-ho als seus clients i clientes.

Malgrat la pluja d’aquest diumenge, la ciutadania va poder degustar les elaboracions i propostes dels 8 establiments que conformaven la Mostra Gastronòmica (El Bar Granja Can Llobet, La Cerveseria la Penúltima, La Vermuteria, Oasis Barberà, Restaurant Sultán, Restaurant Tàpera, Restaurante 3 Puertas i Sin Cubiertos), que es va dur a teme a la plaça García Lorca, molts dels quals han participat a la Ruta de la Tapa.

Entre els i les participants que han tastat les tapes i segellat les caselles, Ana López García ha estat la guanyadora del pack regal facilitat per Viatges Equador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *