Informació local

Barberà, preparada per la Revetlla de Sant Joan

Barberà del Vallès s’omple un any més de festa amb diferents propostes per gaudir de la revetlla de Sant Joan sense sortir de la ciutat. Sopars i balls centren les activitats, de caràcter popular, per tal de ser un punt de trobada de tota la ciutadania.

Com cada any el Mercat Municipal 11 de setemebre s’avançarà una mica i dissabte al matí, d’11h a 13h, totes les persones que s’acostin a l’equipament comercial podran degustar coques,caves i sucs.

Les celebracions de les revetlles per part de les diferents entitats veïnals del municipi començaran una mica més tard. A partir de les 16h l‘AVV Can Gorgs II iniciarà la seva celebració en la qual es durà a terme un sopar amb ball a la Torre d’en Gorgs. A les 18h serà el torn de la revetlla organitzada per el Grup de Joves del Casc Antic amb foguera, música i sopar amb el veïnat al carrer Àngel Guimerà.

A les 19h l’AVV Parc Central organitza un sopar veïnal a la plaça de la República i a les 20.30h començarà la revetlla de l’AVV de Can Gorgs amb un sopar de germanor amenitzat amb música disco, sortejos, balls i sorpreses. Finalment a les 21h la plaça Ca n’Amiguet acollirà la revetlla de l’AVV Romànica amb sopar i ball amb la música en viu amb el Duo Axis.

Amb les revetlles de Sant Joan es dóna oficialment la benvinguda a l’estiu, però com sempre, aquesta és una nit de la qual podem gaudir-ne sense ensurts si seguim una sèrie de senzills consells.

A Ràdio Barberà hem parlat amb el tècnic de Protecció Civil de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Carlos Lacoma, que ens ha explicat quines directrius seguir per a passar una bona nit de Sant Joan:

Si tot i seguir aquests consells, succeís algun accident, Lacoma, avisa que no hem de dubtar i trucar rapidament al 112.

Un altre dels factor a tenir en compte és que amb les diferents revetlles de Sant Joan a la nostra ciutat és possible que alguns carrers i vies es trobin tallades.

Des de Ràdio Barberà desitgem una bona revetlla a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *