Silencio por favor Villafaina
De ben a prop

Entrevista a Carlos Villafaina, jove director barberenc

A l’edició 114 del ‘De Ben a prop‘ Jordi Martín ha entrevistat Carlos Villafaina. Es tracta d’un jove director barberenc que he rebut diversos premis pel seu curt ‘Silencio por favor‘. Una cinta gravada entre Barberà del Vallès i Sabadell Sud.

Podeu escoltar l’entrevista completa a continuació:

Villafaina ens ha explicat d’on va sorgir la idea de fer aquest curtmetratge autobiogràfic. Una història quotidiana de la convivència amb la diversitat funcional que vol fugir dels tòpics. El seu germà Javier s’interpreta així mateix en la cinta.

Premis i circuit internacional

‘Silencio por favor’ és un treball de tercer curs a l’ESCAC. No obstant això, està sent distribuida professionalment i ha rebut diversos premis. El més important a la secció oficial del Medina Film Festival rebent el Roel de Oro. Ara ha començat la distribució internacional amb projeccions a Cleveland i Tòquio. Per davant té cites com Califòrnia o Indianapolis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *