Informació local

L’Ajuntament celebra el ple municipal del mes de juny

Aquest dimecres, 27 de juny, s’ha celebrat la sessió plenària municipal corresponent al sisè mes de l’any de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Entre els molts punts tractats en un ple que va durar més de quatre hores, es troba la modificació de l’organigrama municipal, la qual acull la creació de l‘Oficina del Dret a l’Habitatge; l’aprovació del Pla de Desenvolupament Econòmic, Comerç i d’Ocupació de Barberà del Vallès pel període 2018-2020 i l’aprovació del Protocol per a unes festes i espais d’oci lliures de violències masclistes.

En l’apartat de les mocions presentades pels diversos grups municipals es va aprovar l’ampliació i millora de diversos equipaments esportius, la commemoració del Dia per l’Alliberament del col·lectiu LGTBI, l’adhesió a la Declaració del món local català davant la realitat del refugi a l’Estat Espanyol, la creació d’un Institut Escola al centre Elisa Badia i el rebuig a la decisió judicial d’alliberar als integrants de l’anomenada “La Manada”.

Podeu escoltar tota la sessió plenària d’aquest mes de juny a continuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.