Informació local

Les entitats esportives es bolquen amb la Festa Major

Les Festes Majors de Barberà del Vallès tenen un dels seus puntals en la vitalitat de l’associacionisme de la ciutat. Aquest any no ha estat cap excepció: teatre, dansa, concerts i, per descomptat, esports. Pràcticament totes les entitats esportives han programat activitats especials per a la Festa Major.

Ràdio Barberà vam cobrir algunes de les activitats organitzades el diumenge, encara que no de totes: bàsquet, futbol sala, escacs i la Vª Cursa de Cambrers. Dissabte es van disputar una Matinal de Tenis al Pavelló Municipal Maria Reverter, un torneig de Volei 4×4 mixt a la Instal·lació Esportiva Municipal Elisa Badia i la Cursa Solidària Infantil i per a persones adultes. Diumenge, a més de les activitats que vam cobrir, també es va poder gaudir de l’handbol al matí a la IEM Elisa Badia.

Diumenge ple d’activitats

Una de les activitats més matineres van ser les simultànies d’escacs. Víctor Rivas, del Club d’Escacs Barberà, compartia les seves impressions sobre aquesta activitat i el torneig de ràpides que han organitzat per Festa Major, així com de quina manera com s’està desenvolupant l’Open Internacional d’Escacs:

A la vegada, si s’enfilava el Passeig Doctor Moragas es podia veure alguns centenars de persones de públic d’una de les activitats esportives més atípitiques: la cursa de cambrers organitzada pel bar Oasis. Un antic company de Ràdio Barberà, Andrés Aracil, va fer d’speaker en una competició on va vèncer el jove Bertran.

La Penya Barça Barberà és una de les entitats esportives més joves de la ciutat. Fins el 2016 únicament eren només una entitat social que seguia l’activitat del FCBarcelona. Aleshores van engegar la secció esportiva de futbol sala. Benanci Sánchez, president de la Penya, ens va explicar el desenvolupament del torneig triangular de futbol sala:

 

L’activitat esportiva que es va allargar fins l’última hora de la tarda de diumenge va ser el 14è Torneig de Bàsquet 3vs3 a la Plaça Garcia Lorca. Pepe Nuñez, president de l’Unió Esportiva Barberà, va parlar amb Ràdio Barberà cap a les sis de la tarda.  Així ens relatava com havia sigut el torneig fins llavors:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *