Ràdio Barberà

Ràdio Barberà comença la temporada 2018-19 amb novetats

L’equip de Ràdio Barberà en ple ja ha retornat de les vacances amb totes les energies per engegar una nova temporada de l’emissora municipal. Una temporada més d’una ràdio amb dècades d’història a la seva esquena (des del 1984) i que combinarà continuïtat, novetats i retorns.

La temporada 2018-2019 ja s’ha engegat i la programació s’anirà completant d’aquí fins a octubre. Des del 3 de setembre l’equip informatiu, Judit González i David Martin, ha començat amb els butlletins informatius de les 9 i les 11 i el 98.1 Notícies com sempre de dilluns a divendres a la 13h.

El dilluns 10 de setembre arriba una novetat diària: el Cafè de Barberà. Un matinal diari d’informació de servei presentat per l’Oscar Blanco que s’emetrà de 9 a 10h i amb el que recuperem aquest format en una franja que havien ocupat en temporades anteriors programes com el “Bon dia Barberà” o el “Good morning Barberà”.

El De Ben a prop, que engegarà temporada el dimecres 12 de setembre, es manté però amb una ampliació d’horari. A partir d’ara el magazín matinal de Ràdio Barberà començarà a les 10h del matí i acabarà a les 13h com fins ara. Aquesta hora extra permetrà que el Jordi Martín i l’Alba González ens portin encara més entrevistes, tertulies, seccions i humor.

A partir del dilluns 10 també torna l’emissió dels programes culturals com A la Carta i Plus d’Elegància amb Rosa Maria Ortega, Guatanamera amb Vicenç Robles i el Vistarama amb Elisenda Capdevila. A més per la temporada 2018-2019 recuperem el mític programa Acuarela amb Fulgencio Diaz.

La novetat que més trigarà en estrenar-se al complet és una franja d’actualitat després del 98.1 Notícies amb diferents propostes. Fins a l’octubre haurem d’esperar pel retorn de l’Espai Vital del Xavier Cases i el Reenfoca2 de la Judit González i Nuria Cabrera. A partir del 10 de setembre ja tindrem l’estrena de L’Espiell de l’Oscar Blanco (dilluns) i programes de La Xarxa com Valors a l’alça (dimecres) i Via Verda (divendres).

Per últim, mantenim programes produïts per La Xarxa: Notícies en Xarxa i La Tarda (a l’octubre); la franja de programes musicals que de dilluns a divendres emetem a les 15h (Jazz Club, Ruta 66, Jazz Fm, Sound System i Chelsea Hotel) i la franja de programació infantil i juvenil de dilluns a dijous a les 20h (La Tropa, L’hora del conte, Capità Gingebre, i La Moixiganga). També programes com Sis graus, Quimèric o Estudi 3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *