Informació local

Barberà inicia un nou curs escolar

Com a la resta de Catalunya, Barberà del Vallès ha donat el tret de sortida aquest dimecres, 12 de setembre, al curs escolar 2018-2019. Concretament a la jornada d’avui ho ha fet l’alumnat de primària, ja que el d’ESO ho farà demà dijous, 13 de setembre, i divendres, 14 de setembre, serà el torn de l’alumnat de Batxillerat. Tot i això durant la jornada d’avui ja s’han realitzat moltes de les presentacions del curs per l’alumnat de secundària.

En total, Barberà del Vallès comptarà durant el curs 18-19 amb 4.994 estudiants, tot i que aquestes dades no són definitives, doncs encara es formalitzen algunes matrícules durant aquests primers dies.

Els 7 centres d’educació infantil i primària de la nostra ciutat acolliran 3.147 alumnes dels quals 285 s’estrenen enguany a P3.

Per una altra banda, els centres de secundària, els instituts de La Romànica, Can Planas i Bitàcola acolliran 1.847 alumnes; 1.266 d’ESO i 581 de Batxillerat. D’aquests inicien el seu cicle a l’institut 363.

Sobre l’inici del curs escolar han parlat al “De ben a prop” amb el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Juan Antonio Grimaldo.

Podeu escoltar l’entrevista a continuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.