Informació local

La informació econòmica protagonista del ple de setembre

Aquest dimecres, 26 de setembre, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el ple ordinari del mes de setembre. Una sessió on la informació sobre diferents controls econòmics ha dominat gran part de l’ordre del dia. Així durant el ple es va fer el control de l’estat d’execució del pressupost del 2018, es va donar compte del periode mig de pagament del consistori i de les empreses públiques i també es va transmetre l’informe de morositat del segon trimestre i el pla de control financer d’enguany.

A més, es van aprovar les bases per les subvencions a les escoles per la reutilització de material didàctic complementari o la socialització d’aquest, es va confirmar una sanció referida a la tinença d’un gos considerat perillós i es va aprovar, a proposta de Recuperem Barberà, una moció per adherir-se a la carta que la FAPAC ha dirigit al Conseller d’Ensenyament en referència a un projecte de reforma de la regulació del menjadors escolars. La propera sessió serà el dimecres 25 d’octubre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *