Informació local

“Federico García” aixeca el Teatre Municipal Cooperativa

El passat dissabte 27 d’octubre el Teatre Municipal Cooperativa va rebre l’espectacle “Federico Garcia” de l’actor director Pep Tosar. Barbarencs i barbarenques van poder gaudir durant una hora i mitja d’aquest muntatge que gira al voltant de la figura de Federico García Lorca.

En aquesta ocasió Tosar s’apropa al món interior de l’escriptor granadí a través de diversos passatges de la seva vida i obra, tal com ja havia realitzat prèviament amb altres autors. Moments previs a l’espectacle, Tosar va atendre els micròfons de Ràdio Barberà, i entre altres, ens va explicar com va sorgir la idea de dur a terme aquest muntatge.

“Federico García” és un espectacle multidisciplinari on es barreja la música, el ball, el cante, la poesia i el documental, una sinergia de disciplines, les quals, tot i la dificultat de combinar-les, assoleixen un impressionant resultat.

Aquest espectacle ja porta tres anys en escena, on ha assolit continus èxits. Però Pep Tosar comentava que aquesta reacció del públic va molt més enllà de la simple satisfacció vers el seu espectacle.

Evidentment la reacció del públic barbarenc no va defraudar, ja que pràcticament tot el teatre es va posar dempeus per a aplaudir als i les artistes que van aconseguir plasmar l’essència de Lorca a través de les diferents disciplines que van acompanyar al poeta granadí al llarg de la seva vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *