Informació local

Barberà commemora el Dia Internacional contra la violència vers les dones

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha convocat a la ciutadania aquest dilluns, 26 de novembre, a la plaça de la Vila per a participar en un acte públic institucional amb la finalitat de fer visible el rebuig contra la violència vers les dones de forma conjunta en commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència vers les dones.

Regidores i regidors del consistori, personal de l’Ajuntament, i desenes de barberencs i barberenques de totes les edats s’han aplegat davant l’ajuntament per a presenciar la lectura del manifest institucional, que un any més ha anat a càrrec de la regidora de l’Oficina de Polítiques de gènere, Mireia Sánchez Pi.

Posteriorment a la lectura del manifest s’ha procedit a realitzar un minut de silenci en memòria de les víctimes que ha finalitzat amb un aplaudiment i a continuació ha estat l’alcaldessa de Barberà, Sílvia Fuster, la que ha dirigit unes paraules a totes les persones presents.

A continuació podeu escoltar la lectura íntegre del manifest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *