Entrevistes

Víctor Parrado contagia el seu bon rotllo a tot el TMC

L’humor del monologuista Víctor Parrado va ser el protagonista de la nit de divendres, 30 de novembre, al Teatre municipal Cooperativa. “La noche de Parrado” es va iniciar abans que s’apaguessin els llums del teatre, doncs l’humorista va aparèixer mentre el públic encara s’acomodava als seus seients, i sense treva, Parrado ja va començar a despendre el seu bon rotllo i la seva energia.

Precisament del seu “bon rotllisme” ens en parlava moments previs a l’espectacle, una filosofia de vida que defén tant a sobre de l’escenari com a la resta del seu dia a dia.

Durant gairebé dues hores Parrado va fer riure, interactuant amb un públic molt participatiu que alhora va complementar l’espectacle amb les seves intervencions. Aquests petits detalls, juntament amb altres aspectes, aconsegueixen que “La noche de Parrado” destaqui de la resta del format del monòleg.

L’actitud optimista i l’energia positiva que desprèn el monologuista barceloní no va deixar indiferent a ningú. Precisament amb aquest objectiu treballa Parrado, doncs tal com ens comentava, actualment és força difícil fer riure.

A més de l’actitud del públic abans d’entrar al teatre, avui en dia el món de l’humor també s’enfronta a altres obstacles que cada cop fan més difícil dedicar-se a aquesta disciplina en el nostre país.

Rere els aplaudiments de la sala, Víctor Parrado encara guardava una sorpresa més, doncs l’humorista va situar-se al vestíbul del Teatre Municipal Cooperativa per a poder anar acomiadant a totes i cadascuna de les persones assistents, que poc a poc i amb un somriure a la boca van anar abandonant el teatre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *