Entrevistes

Barberà gaudeix de l’humor i la màgia a “La Dolce Vita” del Mag Lari

El passat diumenge, 17 de febrer, el Teatre Municipal Cooperativa, ple de gom a gom va gaudir de l’espectacle “La Dolce Vita” del Mag Lari. Ja feia dies que les entrades estaven esgotades, i una vegada més les famílies barbarenques van poder gaudir de la màgia i l’humor que caracteritzen tots els muntatges del mag. I es que els seus espectacles estan dirigits tan a grans com a petits, un dels motius per els quals sempre tenen tant d’èxit.

“La Dolce Vita” és un espectacle amb un cert regust italià, un show àgil i divertit en el que la ironia va lligada als tòpics italians mes simpàtics. El Mag Lari ens explicava perquè havia escollit aquesta temàtica per al seu nou espectacle.

La música i les llums prenen especial protagonisme a “La Dolce Vita” dotant d’originalitat tot l’espectacle, i mantenint el ritme, sense deixar que el públic es distregui. Un públic que es va mostrar molt participatiu i el qual va acabar convertint-se en una part essencial del muntatge. I es que la cerca de la originalitat i aconseguir sorpendre al públic, s’ha convertit en tot un retpe.


El mag Lari és il·lusionista des de fa casi 30 anys. La seva vocació l’ha portat per tots els teatres d’Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda i Ozom, entre molts d’altres. Preguntat per aquella gent a la qual no li agrada la màgia, el Mag Lari, els invitava a que li donessin una altra oportunitat.

Amb música, ball i rialles, va finalitzar aquesta matinal de màgia al TMC on el Mag Lari va tornar a fer les delícies de grans i petits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *