Informació local

Barberà commemora un any més el 8 de març

Novament Barberà del Vallès commemora el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb un gran ventall d’activitats durant els mesos de març i abril. Cinefòrums, tallers, conferències, presentacions de llibres, exposicions i contes coeducatius són algunes de les activitats que conformen aquest programa organitzat per l’Ajuntament de Barberà amb la col·laboració de diverses entitats de la nostra ciutat.

A més, enguany formen part d’aquest programa diferents conferències que aniran càrrec de persones de gran rellevància en el món del feminisme, com Marcela Lagarde y de los Rios, Octavio Salazar Benítez, Iria Marañon Goyeneche i Ritxar Bacete González.

La regidora la regidora de Col·lectius Socials, Mireia Sánchez Pi, i la cap de l’Oficina de Polítiques de Gènere, Marisol Caro Zambudio, van explicar a la secció “La Meitat del saber” del “De ben a prop” tots els detalls de les activitats que estan programades per a les properes setmanes.

Podeu escoltar la secció a continuació i podeu accedir al programa d’activitats del 8 de març en aquest enllaç:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.