Informació local

Octavio Salazar Benítez, el feminisme des de la perspectiva masculina

La sala Salvador Allende de la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie es va tornar a omplir la tarda del passat dijous, 14 de març, en aquesta ocasió per a assistir a la xerrada del jurista especialista en Dret Constitucional i especialment conegut pels seus treballs sobre igualtat de gènere, Octavio Salazar Benítez. Un acte on, a més, va dur a terme la presentació del seu últim llibre “#WETOO”.

Salazar va fer una extensa presentació sobre la seva persona, la seva vida i la seva obra al voltant del feminisme. Evidentment, va parlar del seu últim llibre “#WETOO”, una obra on ofereix unes pàgines compromeses i apassionades per ajudar a joves a convertir-se en persones igualitàries. Sense mordasses i d’una forma directa i senzilla, “#WETOO” sacseja els fonaments de la societat patriarcal per oferir una guia i obrir espais de reflexió a les aules, als carrers i a la vida.

Octavio Salazar Benítez, a més, va aprofitar la xerrada per a fer un repàs a les principals temàtiques que acull el seu últim llibre i va finalitzar la seva exposició donant una sèrie de consells perquè tant dones com homes puguin fer efectiu un canvi social basat en el feminisme. L’acte va finalitzar amb un llarg torn de preguntes on el jurista va estar comentant i contestant els dubtes i preguntes que les persones assistents li van plantejar.

Podeu escoltar tota la conferència aquí:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.