Informació local

L’Ajuntament celebra el ple municipal del mes de març

Aquest dimecres, 27 de març, s’ha celebrat la sessió plenària de l’Ajuntament de Barberà del Vallès corresponent a aquest tercer mes de l’any.

Primerament es van tractar diversos temes de caràcter administratiu com l’adhesió al manifest del 8 de març, Dia Internacional de les dones; la delegació en la Junta de Govern Local de la competència per a la celebració de sorteigs per a la determinació de les persones de les Meses Electorals; el reconeixement extrajudicial de crèdit per a abonar diverses factures pendents o l’inici dels tràmits de la contractació del Servei d’Atenció Domiciliària de l’Ajuntament.

A continuació es va aprovar la moció presentada per ERC en nom de l’AVV de Can Gorgs II en la que s’exigia el control ambiental en matèria de soroll de les aeronaus de l’aeroport de Sabadell. Finalment en el torn de les paraules ciutadanes es van tractar diversos temes com la situació de l’educació secundària a Barberà, l’estat del tall de la carretera de Can Llobateres o el desacord de l’usuariat respecte a la nova gestió de l’horta municipal, entre altres.

Podeu escoltar tota la sessió plenària d’aquest mes de març a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.