Informació local

La coeducació, la clau per a millorar la societat

El passat dijous, 28 de març, la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie va acollir la conferència i presentació del llibre “Educar en el feminismo“, a càrrec de la seva autora, Iria Marañón Goyeneche, filòloga hispànica, editora a l’editorial educativa McGraw-Hill i creadora i autora de Comecuentos Makers, un bloc on proposa idees per empoderar a les nenes i educar als nens en igualtat.

Iria Marañón va iniciar la seva intervenció interpel·lant al públic i fent-lo reflexionar sobre la llibertat d’elecció que actualment tenim els éssers humans. A més, un dels conceptes que Marañón va voler destacar a la conferència va ser la influència que la construcció social del gènere aporta a les nostres vides, la qual parteix des de molt abans del que sembla.

Rere fer un repàs a diverses estadístiques i fer una exposició de la realitat que ens envolta, Marañón va voler deixar clar, que la coeducaió és el futur i que precisament per això s’ha de treballar, per a millorar la societat.

Les persones assistents a la sala Salvador Allende van estar molt atentes a l’exposició d’Iria Marañón Goyeneche i rere aquesta es van mostrar molt participatives amb comentaris, dubtes i preguntes que van poder fer a la filòloga.

Podeu accedir a la conferència íntegre a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.