De ben a prop

La Guia per a la bona convivència a Ràdio Barberà

L’Anna Aurés (Cap de l’Oficina de Convivència i Participació Ciutadana) i el Pablo Gago (mediador del Servei Municipal de Mediació i Convivència) han presentat al programa al ‘De Ben a prop‘ la nova Guia per a la bona convivència a les comunitats de veïns i veïnes de Barberà del Vallès. Podeu escoltar l’entrevista a continuació:

Recordeu que la distribució de la Guia s’ha començat a fer per uns barris concrets de la ciutat, amb visites personalitzades en les quals es realitza una breu entrevista amb la persona representant i algun veí o alguna veïna d’aquestes comunitats, amb la finalitat de conèixer l’estat de convivència veïnal i quines problemàtiques i necessitats tenen.

Les visites a les comunitats veïnals s’estendran durant l’any 2019.

El Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana (Carrer Marquesos de Barberà, 125 local), roman obert dimarts, dijous i divendres i es pot contactar a través del telèfon de l’Ajuntament 93 729 71 71, extensió 311) i al correu electrònic mediacio@bdv.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *