Informació local

El consistori barbarenc celebra el ple municipal del mes d’abril

Aquest dimecres, 24 d’abril, s’ha celebrat una nova sessió plenària municipal de l’ajuntament de Barberà del Vallès, en aquesta ocasió la corresponent al mes d’abril.

Un ple municipal en el que s’han aprovat diversos punts com el Pla director de Cooperació al Desenvolupament, el Pla Estratègic Municipal de Subvencions de l’Ajuntament de Barberà del Vallès per al període 2020-2022, l’ordenança reguladora de la tinença i protecció d’animals de Barberà del Vallès 2019 o l’ordenança general 3.1 reguladora dels preus públics municipals.

A més, també es va donar llum verda a la moció presentada per Recuperem Barberà per tal de fer efectiu el dret de regidores i regidors que s’acullin a permisos de maternitat i paternitat, d’exercir el seu vot en el ple mitjançant la delegació en favor d’altres membres del Consistori.

La sessió plenària del mes d’abril també va acollir el debat i posterior aprovació d’una modificació de crèdit de 2.600.000 euros per a fer front a diverses despeses.

Podeu escoltar tota la sessió plenària d’aquest mes d’abril a continuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.