Informació local

Les eleccions municipals 2019 a Ràdio Barberà

Ràdio Barberà tindrem diverses iniciatives per fer una cobertura de la campanya electoral i les eleccions municipals del proper 26 de maig. A Barberà del Vallès es presenten 10 candidatures: Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés , Plataforma Ciutadana per Barberà, Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal, Partit Popular, Barberà en comú- En Comú Guanyem, Esquerra Alternativa per Barberà-Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa Municipalista, Podemos, Junts per Catalunya a Barberà del Vallès, Ciutadans- Partido de la ciudadania i Vox.

Des de dilluns 13 de maig fins al divendres 24 de maig hi haurà un programa especial de ‘El Cafè de Barberà‘ dedicat exclusivament a la campanya electoral. A aquest programa anomenat ‘Cafè de Campanya: especial eleccions municipals 2019’ us oferirem entrevistes amb totes les candidatures a l’alcaldia de Barberà del Vallès. També us oferirem l’agenda electoral. El programa es reemetra a les 19h i, com al resta de programació de Ràdio Barberà, es podrà recuperar en format podcast.

També oferirem en directe el Debat electoral de les eleccions municipals de Barberà del Vallès organitzat per Veus Barberà el dilluns 13 de maig a les 18:30h a l’Auditori Maria Feliu:

A més, el diumenge 26 de maig a partir de les 20h oferirem un especial de la nit electoral amb els resultats i les primeres reaccions de les candidatures. Tota la programació es podrà seguir a la 98.1 de la F.M. i a aquesta mateixa web.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.