Informació local

El debat de les Eleccions Municipals 2019 omple el Maria Feliu

Aquest dilluns, 13 de maig, l’Auditori Maria Feliu va ser l’escenari del debat electoral organitzat pel mitjà digital Veus Barberà on van participar 9 dels 10 candidats i candidates que opten a l’alcaldia de Barberà del Vallès en les properes eleccions municipals del 26 de maig (ERC, EAB, PCPB, PSC, PP, Podemos, C’s, Barberà en Comú, Junts per Catalunya).

L’equipament es va omplir de gom a gom, acollint fins i tot a públic que va restar dret durant tot l’acte, ja que es van ocupar tots els seients. Durant dues hores, els caps de llista van plantejar les seves propostes respecte als diversos temes que es van posar sobre la taula, els quals es van dividir en tres grans blocs: Ciutat, persones i govern.

A l’inici de cadascun d’aquests blocs, els candidats i candidates disposaven d’un minut per a poder fer una primera intervenció general. Posteriorment se’ls plantejava dues preguntes relacionades amb el tema del bloc i durant quinze minuts van intervenir de forma ordenada per a concretar més les seves propostes.

Així en el primer bloc, “Ciutat”, els candidats i candidates van exposar les seves idees en àmbits com els projectes urbanístics, la contaminació o la neteja viària. En el segon bloc, “Persones”, es van tractar temes com la massificació a les aules i l’habitatge.

Finalment en el tercer bloc, “Govern”, els i les participants al debat van exposar les seves mesures per a augmentar la participació ciutadana, i van exposar quines directrius seguiria cada partit en el cas que es veiessin amb la necessitat de recórrer als pactes per a poder governar.

El debat finalitzava amb el ja conegut minut d’or, on cada candidat i candidata el va aprofitar segons els seus interessos.

Podeu escoltar el debat íntegre a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *