Entrevistes

Les interpretacions de Laia Marull i Pablo Derqui captiven el TMC

Aquest passat divendres, 17 de maig, el Teatre Municipal Cooperativa va tancar la temporada amb el muntatge “La dansa de la venjança”. Aquest és un thriller psicològic de Jordi Casanova, on l’amor s’acaba i comença la guerra. Dirigits per Pere Riera, Laia Marull i Pablo Derqui van oferir unes intenses interpretacions que van impactar absolutament el públic barbarenc.

Un impacte semblant van rebre ambdós actors quan van conèixer l’obra, la qual els va atraure des de un primer moment i aquest va ser un dels motius pels que van decidir acceptar aquests personatges.

“La dansa de la venjança” tracta la separació d’una parella després d’anys de matrimoni. Quan rere el procediment de divorci sembla que els paràmetres d’aquesta nova situació ja estan establerts, tota mena de sentiments tornen a renéixer entre la parella, deixant al descobert alguns dels secrets més dolorosos i fent trontollar la falsa estabilitat assolida. Durant tota l’obra la tensió és el fil conductor, acompanya el text, els gestos, les mirades… un treball molt acurat i rigorós que han realitzat Marull i Derqui per arribar a aquest nivell interpretatiu.

Casanova porta fins a l’extrem una situació que és ben comuna a la nostra societat. Però aconsegueix que les misèries de l’ésser humà surtin a la llum fins a arribar a un extrem descontrol. Un muntatge en el qual el públic és objecte de tota mena de sensacions des del primer moment.

Rere un intens final, el públic barbarenc va oferir una llarga ovació a tots dos actors, finalitzant d’aquesta manera la temporada del Teatre Municipal Cooperativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *