Informació local

El ple del mes de maig no aprova el reglament de l’horta municipal

Aquest dimecres, 22 de maig, s’ha celebrat la sessió plenària municipal corresponent al cinquè mes de l’any de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i la darrera d’aquesta legislatura, ja que aquest proper diumenge 26 de maig es celebren les eleccions municipals.

Un dels punts protagonistes del ple municipal d’aquest mes va ser el reglament regulador de les condicions d’us de l’horta municipal. Aquest finalment no es va aprovar, ja que només va rebre el vot favorable de la PCPB i dels dos membres d’EAB, que formen part de la coalició Junts per Barberà.

La sessió plenària també va acollir dues mocions presentades per Recuperem Barberà. A la primera es sol·licitava equiparar les condicions de les persones treballadores de l’ajuntament de Barberà, i la segona, a impulsar la construcció d’un nou centre educatiu a la ciutat.

A més del tractament dels diferents punts de l’ordre del dia, diversos regidors i regidores van aprofitar per a intervenir i acomiadar-se del ple, ja que, per uns motius o altres, no formaran part d’aquest en la legislatura vinent.

Podeu escoltar tota la sessió plenària d’aquest mes de maig a continuació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *