Informació local

Xavier Garcés és investit nou alcalde de Barberà del Vallès

Xavier Garcés Trillo és el nou alcalde de Barberà del Vallès per aquesta legislatura. Així es va determinar aquest passat dissabte, 15 de juny, en el ple de constitució de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

La sessió es va iniciar uns minuts abans de les 12h amb la constitució de la Mesa d’Edat, formada pels electes de major i menor edat, en aquest cas, Maria Teresa Colomer i Roger Pérez, membres del PSC i ERC, respectivament. Després de procedir a la comprovació de credencials, es va celebrar l’acte de jurament o promesa del càrrec de regidors i regidores. A continuació es va realitzar la presentació de les persones candidates a l’alcaldia, on cada grup municipal va explicar la seva proposta, idees i intencions.

Després dels parlaments dels diferents grups, es va dur a terme la votació de cada membre del ple barberenc per escollir l’alcalde o l’alcaldessa de Barberà del Vallès. Els vots escrutats van ser: 7 vots per a Xavier Garcés Trillo (PSC), 6 vots per a Sílvia Fuster Alay (PCPB), 2 vots per a David Clarà García (Podemos), 2 vots per a Javier Pérez Gómez (Ciutadans), i 4 vots en blanc).

Un cop fet el recompte, i com cap candidatura ha arribat a la majoria absoluta (11 vots), es va proclamar com a nou alcalde al candidat de la llista més votada, Xavier Garcés Trillo (PSC).
A continuació, Garcés va jurar el seu càrrec i va prendre possessió, moment en què va tenir lloc l’acte simbòlic del lliurament de la vara de comandament de la ciutat.

A continuació Garcès realitzava el seu primer discurs com alcalde, on es dirigia a tota la ciutadania i manifestava les seves intencions com a nou edil. Amb aquesta intervenció del nou alcalde de Barberà del Vallès finalitzava la sessió de constitució del nou consistori, la composició del qual per aquests propers 4 anys està conformada, per 7 regidors i regidores del PSC, que governarà en minoria, 6 regidors i regidores de la PCPB, 4 d’ERC, 2 de Podemos i 2 de Ciutadans.

A continuació podeu escoltar el programa especial que Ràdio Barberà va dur a terme amb la retransmissió íntegre del ple municipal de consitució del nou Ajuntament de Barberà del Vallès.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *