Ràdio Barberà

Ràdio Barberà engega la programació d’estiu 2019

Després de la Festa Major de Barberà del Vallès – com és tradicional – Ràdio Barberà veu modificada la seva programació perquè comença la temporada d’estiu. Les persones col·laboradores de la Ràdio – que tiren endavant programes com la Llanterna Màgica, a la Carta, Guantanamera, Plus d’elegància, Vistarama, Reenfoca2 o Acuarela – agafen vacances fins la propera temporada i la programació que emet l’emissora municipal en col·laboració amb la Xarxa també ha finalitzat la temporada 2018-2019. A més la programació de producció pròpia adapta els horaris i formats.

Les properes tres setmanes de juliol (fins al divendres 26) la programació de Ràdio Barberà consistirà de dilluns a divendres en: consistirà en els butlletins horaris de Catalunya Informació, el Butlletí informatiu local de les 9h i les 11h, l’emissió de Notícies en xarxa de 7 a 9h del matí, El Cafè amb Gel de Barberà – l’edició estiuenca del programa matinal diari de l’Oscar Blanco – de 10 a 11h, el De Ben a prop d’estiu d’11 a 13h i el 98.1 Notícies a partir de la 13h. A més, a la tarda hi haurà la reemissió del De Ben a prop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *