Informació local

Obres i festes locals protagonitzen el ple municipal de juliol

Aquests dimecres, 24 de juliol l’ajuntament de Barberà va celebrar la primera sessió plenària ordinària del mandat i corresponent al mes de juliol.

El ple va acollir l’aprovació de diversos punts com declarar obres d’especial interès o utilitat municipal diverses accions urbanístiques entre les quals es troben les obres d’asfaltat de l’aparcament de l’edifici Nodus; les obres d’adequació de diversos espais de l’Institut Bitàcola i la substitució de la coberta de fibrociment del gimnàs i remodelació d’espais interiors i façanes de l’Institut Can Planas.

Les festes locals per al proper any 2020 també van ser protagonistes i finalment es va instaurar que aquestes es realitzaran l’1 de juny i el 6 de juliol.

Per una altra banda es va aprovar el Pla Econòmic financer de l’Ajuntament de Barberà del Vallès del període 2019-2020 i el Compte General de 2018.

Finalment es va donar llum verda a una modificació de crèdit, la qual s’efectua a conseqüència del canvi de grups municipals al consistori i les seves respectives assignacions mensuals les quals no estaven contemplades al Pressupost 2019.

Aquests i la resta de punts podeu escoltar-los en la sessió íntegre del ple municipal del mes de juliol:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *