Ràdio Barberà

Ràdio Barberà estrena nova temporada

Ràdio Barberà ja es posa novament en marxa amb l’inici de la temporada 2019-2020. Com sempre l‘actualitat més propera serà la protagonista de la major part dels espais dels quals podreu gaudir, però també hi haurà lloc per la música, l’entreteniment, la cultura i les realitats més llunyanes.

Com aquesta passada temporada el tret de sortida diari el dóna l’Òscar Blanco amb el seu Cafè de Barberà, el matinal diari d’informació de servei que s’emet de 9 a 10h. El seguiran De ben a prop en Jordi Martín i l’Alba González, amb el magazín de la casa, un espai on hi té cabuda de tot, des de l’actualitat del municipi fins a les seccions més esbojarrades. Novament de 10h a 13h.

L’equip del 98.1 Notícies, Judit González i David Martín, continuaran oferint-vos tota l’actualitat local i comarcal a partir de les 13h, sense oblidar els butlletins informatius de les 9h i 11h.

A més, entre les 14h i 16h, podreu gaudir d’un gran ventall de programes que acullen diverses temàtiques, alguns de programació pròpia de Ràdio Barberà com L’Espiell d’Òscar Blanco i Reenfoca2 de Núria Cabrera i Judit González.

Una temporada més, Ràdio Barberà també comptarà amb la seva franja per als més menuts (de 20.30h a 21h) amb espais com L’hora del conte, Capità Gingebre o La Moixiganga.

I ja a la franja nocturna, els programes temàtics seran els protagonistes on cada nit es podrà gaudir de mots continguts, sobretot els culturals amb A la Carta i Plus d’Elegància de Rosa Maria Ortega, Guantanamera de Vicenç Robles i el Vistarama d’Elisenda Capdevila.

Al cap de setmana es podrà gaudir del ja mític programa de Ràdio Barberà Acuarela amb Fulgencio Diaz. I a més tornen els espais dedicats a les sardanes amb Coblejant i Llargs i curts.

A més, tothom qui ho vulgui podrà tornar a escoltar aquells programes temàtics de producció pròpia amb les remissions de dissabte i diumenge.

Consulta tota la programació de Ràdio Barberà aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *