Informació local

Ramon Mirabet fa vibrar el TMC en l’estrena de la nova temporada

La nova temporada del Teatre Municipal Cooperativa va començar aquest passat dissabte, 28 de setembre, amb molt de ritme. El cantautor català, Ramon Mirabet, es pujava a l’escenari barbarenc per a fer les delícies del públic assistent. En un concert que va anar in crescendo, Mirabet va presentar el seu últim treball “Begin Again (2018), un disc que marca una nova etapa.

La música de Mirabet, que tot i ser pop en un primer pla, guarda molts matisos d’altres estils entre les seves notes, transmet un punt d’amor, felicitat i esperança. Acompanyat d’una espectacular banda de set músics, Mirabet va anar interpretant les seves cançons fins a posar-se al públic a la butxaca, tant aquell que ja era seguidor del cantant de Sant Feliu de Llobregat com a aquell que vivia la seva primera experiència amb ell.

El cantautor, que va quedar tercer al concurs de talents televisius de la televisió francesa La Nouvelle Star, va finançar el seu primer disc, “Happy Days”, amb els diners que havia guanyat tocant per les cantonades del barri francès de Montmartre. Més tard arribaria “Home is where the heart is” i el seu “Those little things” va ser l’encarregada de posar la música a ja tradicional anunci estiuenc d’Estrella Damm.

La nit de dissabte el públic del TMC va acabar dempeus en un to molt participatiu i gaudint de cadascuna de les cançons amb les que els delectava Mirabet. Així, amb una gran ovació va finalitzar aquest concert que donava el tret de sortida a la nova temporada del TMC.

 

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegre que Ràdio Barberà va realitzar a Ramon Mirabet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *