Informació local

Kulunka Teatro torna a impactar el TMC

La companyia Kulunka Teatro va tornar a visitar la nostra ciutat aquest passat dissabte, 19 d’octubre. Com ja ho va fer al 2016 amb l’obra “André y Dorine”, ara, amb “Solitudes” va tornar a sorprendre al públic barbarenc. Aquest és un muntatge on novament a través de matisos d’humor aprofundeix en alguns dels aspectes més greus de la societat, la soledat i la incomunicació entre les persones.

El protagonista de “Solitudes” se sent incomprès perquè, com gairebé tots els ancians pels quals la vida és pràcticament una espera, ja només desitja coses senzilles. Coses tan simples que la resta de gent no n’arriba a valorar la veritable importància.

Novament en tot l’espectacle no es pronuncia una sola paraula però l’obra és tot el contrari a ser una peça inexpressiva, doncs les màscares imposen la seva poesia visual juntament amb la música i l’absència d’aquesta, que ajuden a dibuixar la intensitat de cada escena. A més, el muntateg també mostra una gran complexitat, doncs únicament són dos actors i una actriu els que fan front a més d’una dotzena de personatges.

“Solitudes” ha obtingut dos premis MAX com a “Millor espectacle de teatre” i “Millor composició musical”, tot i que des de la companyia expresses que el millor guardó sempre és la satisfacció del públic. Precisament el públic barbarenc es va poder quedar a la sala, rere el llarg aplaudiment amb el que van obsequiar al repartiment, per a poder parlar amb ells sobre la temàtica de l’obra, els continguts i els procediments creatius d’aquesta. A més, els actors van ser reiteradament felicitats per l’espectacle i la sensibilitat amb el que tracten un tema, moltes vegades oblidat.

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegre que Ràdio Barberà va realitzar a Edu Cárcamo i José Dault.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *