De ben a prop

Magaly Castillo explica els atacs contra les dones a Nicaragua

La segona cita del cicle Ciutats Defensores dels Drets Humans va ser amb Magaly Castillo (Nicaragua). Amb 22 anys defensa l’activisme feminista, el teatre popular i els Drets Humans a Nicaragua des de l’exili a Catalunya.

L’entrevista Judit González abans de la seva conferència a la sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie:

Aquesta jove nicaragüenca és llicenciada en Psicologia i es troba a Catalunya des del juny del 2018 després d’amenaces de mort, presó i violació. Als 17 anys va ser expulsada per la seva família després de denunciar el seu padrastre com a abusador sexual de la seva cosina i com a maltractador de la seva mare. Segons ella mateixa, un model familiar molt corrent a Nicaragua, on hi ha la taxa més alta d’embarassos adolescents de la regió i on es penalitza l’avortament terapèutic, deixant la llei contra la violència cap a les dones en paper mullat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *