Entrevistes

“Lapònia” qüestiona en clau d’humor la legitimitat de les mentides

El passat divendres 8 de novembre, el Teatre Municial Cooperativa va acollir la representació de l’obra de Velvet Events, “Lapònia”. Aquest muntatge, dirigit per Cristina Clemente i Marc Angelet, i interpretat per Roger Comas, Meritxell Huertas, Manel Sans i Meritxell Calvo, ens presenta dues famílies que es troben a Lapònia per celebrar el Nadal, però la vetllada s’espatlla quan la filla d’uns explica al fill dels altres que en Pare Noel no existeix. Així que el que havia de ser una nit de festa i il·lusió es converteix en una batalla campal entre germanes, parelles i cunyats, que farà sortir ràpidament a la llum tot de mentides, veritats i secrets inconfessables.

Aquesta és una comèdia molt costumista, que compta amb unes interpretacions molt autèntiques, en la qual qualsevol persona del públic es pot sentir identificat en algun moment amb algun dels seus personatges.

‘Lapònia’ és un muntatge sobre les mentides i les il·lusions que va evolucionant des del més naïf fins al més transcendent i entre rialla i rialla el text planteja fins a quin punt és legítim mentir. L’obra porta a l’extrem la complexitat de les relacions humanes, en aquest cas familiars, en un moment tan delicat com és el Nadal.

El públic del TMC va riure d’allò més amb un guió lleuger i fresc, però alhora impregnat de temes que els va fer reflexionar i plantejar-se moltes qüestions. Agraït, va dedicar una gran ovació a l’elenc al final de l’obra.

A continuació podeu escoltar l’entrevista amb en Roger Comas, Meritxell Huertas, Manel Sans i Meritxell Calvo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *