Entrevistes

“El futur” fa reflexionar el TMC sobre la nostra societat

En aquesta temporada el TMC ha tornat a gaudir d’una nova proposta dins la iniciativa “Teatre en xarxa”. En aquesta ocasió es tractava de “El Futur”, un espectacle produït pel Teatre Nacional de Catalunya que va visitar la nostra ciutat aquest passat dissabte, 16 de novembre.

“El futur” és un drama que planteja molts dels conflictes morals que actualment viu la nostra societat. Sota la direcció d’Helena Tornero, “El futur” ens presenta la història d’un fortuït encontre entre la Diana i el Halim, un fet que canviarà les seves vides. Així, arran un viatge per Europa, l’obra convida a reflexionar sobre alguns dels principals problemes amb els que es troben les diferents societats.

Des de l’humor fins al drama “El futur” recorre un complex camí a través d’un text molt intel·ligent que no necessita recolzar-se de massa elements escènics per a transportar al públic al lloc i moment escollit.
Aquest muntatge ha estat representat davant diferents públics, però sobretot s’ha volgut dirigir a la joventut, la qual ha reaccionat de forma molt conscienciada i intel·ligent. Una vegada més la visita el Teatre Nacional de Catalunya a la nostra ciutat es troba inclosa dins la iniciativa Teatres en Xarxa, la qual l’elenc de l’obra valorava molt positivament.

El públic del Teatre Municipal Cooperativa va quedar molt satisfet, doncs així ho va mostrar amb un llarg aplaudiment al final de la representació.

Com sempre, abans de l’espectacle vam poder parlar amb el seu elenc, format per la Júlia Genís, en David Menéndez, l’Ester Cort i en David Vert. Aquí podeu escoltar l’entrevista íntegra:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *