Informació local

Barberà commemora el Dia Internacional contra la violència vers les dones

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha convocat a la ciutadania aquest migdia a la plaça de la Vila per a participar en un acte públic institucional amb la finalitat de fer visible el rebuig contra la violència masclista.

Regidores i regidors del consistori, personal de l’Ajuntament, i barberencs i barberenques s’han aplegat davant l’ajuntament per a presenciar la lectura del manifest institucional, el qual ha anat a càrrec del regidor de Polítiques d’Equitat de Gènere de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Daniel González.

A l’acte també hi ha intervingut l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, amb unes paraules on condemnava aquesta xacra social i apel·lava a més, a la responsabilitat i impliacció dels homes per acabar amb ella.

Com cada any, a més de la lectura del manifest, s’ha realitzat un minut de silenci en record a les víctimes de les violències masclistes.

A continuació podeu escoltar l’acte íntegre:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *