Entrevistes

“Escape Room” omple de rialles el TMC

El Teatre Municipal Cooperativa va gaudir d’allò més el passat divendres 29 de novembre amb la comèdia Escape Room” de la companyia Arriska/Focus. Amb una sala plena de gom a gom, el públic barbarenc va poder empatitzar amb els diferents personatges interpretats per Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila, Paula Vives i Ferran Carvajal, sota la direcció del mateix Joel Joan.

A “Escape Room” s’explica la història de dues parelles d’amics de tota la vida que queden per fer un escape room al barri d’Hostafrancs de Barcelona, on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat. Els quatre amics pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la intel·ligència i riure una mica. Però quan la porta de l’habitació es tanca hermèticament i s’inicia el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.

Una de les principals particularitats d’aquest muntatge és que al tractar-se d’un joc d’escape, els protagonistes, tant els personatges com els actors i actrius, es veuen sotmesos a un compte enrere. Precisament a través d’aquest es va desenvolupant una història que barreja l’humor amb l’angoixa, el suspens i fins i tot la sorpresa.

De la mateixa manera que feia setmanes que les entrades per a Escape Room van quedar exhaurides a Barberà del Vallès, aquest muntatge ha tingut molt d’èxit allà a on ha anat. En aquesta ocasió el muntatge va aconseguir de nou el seu objectiu, que tot el públic gaudís i rigués amb l’humor d’aquest espectacle i se sorprengués amb els diferents girs de guió amb els que compta, els quals no van deixar indiferent ningú.

Aquí podeu escoltar l’entrevista íntegra:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *