Entrevistes

El TMC finalitza el 2019 amb la bona energia de Maruja Limón

El passat 28 de desembre el Teatre Municipal Cooperativa va tancar l’any amb el concert del grup Maruja Limón, el qual presentava el seu segon disc, “Ante mí”. Maruja Limón és un grup barceloní que barreja diversos gèneres com sons cubans, bolero, rumba i flamenc. Format per cinc components, els seus espectacles es caracteritzen per l’alegria i la reivindicació i les seves cançons donen veu a les històries més quotidianes i mostren un enfocament senzill.

El primer treball de Maruja Limon, “Más de ti”, va sortir l’any 2018  i tot i la proximitat temporal entre un disc i l’altre es pot observar una evolució entre ambdós. Tant un com l’altre han tingut una molt bona acollida del públic, un fet que no deixa de sorprendre gratament al grup.

Evidentment un dels segells característics del conjunt és la fusió de gèneres que utilitzen a les seves cançons, un barreja que sorgeix a partir del caràcter i estil de cadascuna de les seves components i que queda plasmat tant en el seu so com en les seves lletres que complementen a la perfecció cadascuna de les cançons que viatgen des de Machado fins a enèrgics cants a la vida.

El concert que posava el punt final al 2019 al TMC va anar in crescendo, fet que no va deixar indiferent a ningú i el qual va fer aixecar a moltes persones del públic de les seves butaques sense poder evitar posar-se a ballar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *