Informació local

El TMC presenta la temporada gener-juliol 2020

El passat divendres 31 de gener, el Teatre Municipal Cooperativa va donar a conèixer tota la nova programació en un exitós acte de presentació que gairebé va omplir el teatre.

Alguns dels protagonistes d’aquesta temporada van fer acte de presència, d’una manera o altra, a l’escenari del TMC per a fer un petit tast del que serà aquesta nova temporada que acollirà diversos espectacles per a totes les edats fins al mes de juliol.

La presentació va començar amb un missatge que van deixar l’actriu Mercè Sampietro i l’actor Jordi Banacochola la setmana passada quan van visitar Barberà amb l’obra “La dona del 600”. L’acte va transcórrer de manera lleugera, conduït a través de les interpretacions d’un pianista i les paraules i comentaris del presentador. Així el TMC també va comptar amb la participació de l’actor sabadellenc, Ramon Madaula, que va presentar l’obra “Els Brugarol” la qual visitarà la nostra ciutat al mes de maig.     

A més, l’acte també va servir per a donar a conèixer la setena edició de la Mostra de Teatre Amateur, la iniciativa que du a terme l’ajuntament de Barberà amb l’objectiu de fomentar la producció teatral amateur i obrir el Teatre Municipal Cooperativa a diferents companyies. Així els diferents grups teatrals van oferir petits fragments de les obres, per a donar-les a conèixer.

L’últim a intervenir va ser el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Joan Muñoz, el qual es va mostrar molt agraït amb totes aquelles persones que intervenen per aconseguir que any rere any el teatre pugui oferir temporades teatrals de molta qualitat.

L’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde de Barberà, Xavier Garcés i d’altres regidors i regidores del consistori, que de la mateixa manera que la resta de públic van gaudir molt d’aquest acte de presentació de la nova temporada del TMC.

A continuació podeu escoltar un petit resum de l’acte de presentació de la nova temporada del TMC:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *