Ràdio Barberà

Dia mundial de la Ràdio: l’emissora municipal surt al carrer

Ràdio Barberà farem un programa especial per commemorar el “Dia Mundial de la Ràdio” dijous 13 de febrer entre les 9 i les 13 hores. L’emissora municipal sortirem al carrer en directe des de la Plaça de la Vila per obrir-nos a la ciutadania i reflexionar sobre el passat, present i futur de Ràdio Barberà i dels mitjans locals amb la companyia de col·laboradors actuals i antics.

En aquestes quatre hores, l’horari habitual de “El Cafè de Barberà” i el “De ben a prop“, repassarem alguns moments dels 36 anys d’història de Ràdio Barberà com a emissora pública municipal i pensarem en el present i futur de la ràdio local com a servei públic.

A més, reflexionarem al voltant del tema del Dia Mundial de la Ràdio que la UNESCO ens proposa aquest 2020: la diversitat. La diversitat en el pluralisme dels mitjans de comunicació, a les sales de redacció i en els continguts editorials i programes dels mitjans de comunicació.

Des de l’equip de Ràdio Barberà volem convidar a la ciutadania a acompanyar-nos en aquest programa i fer sentir la seva veu mitjançant les ones de la 98.1 de la FM i l’streaming de la nostra web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *