Entrevistes

“Qui ets?”, un cant a la vida al TMC

El passat dissabte, 15 de febrer, el Teatre Municipal Cooperativa va tornar a acollir un espectacle que a més d’entretenir el públic barbarenc el va fer acostar a una realitat que moltes vegades queda invisibilitzada. Així doncs, l’escenari del teatre va acollir la representació de “Qui ets?” de Magnètica Manegment. Aquesta és l‘adaptació al teatre de l’obra “Quiet” escrita per en Màrius Serra, en la qual explica la seva experiència com a pare d’un nen amb paràlisis cerebral.

Lluny del que pugui semblar, “Qui ets?” no és una obra purament dramàtica, sinó que l’espectador es troba amb un muntatge ple de llum, música en directe, humor i sobretot veritats. Una vegada més el teatre serveix per a que l’espectador reflexioni sobre molts temes dels que potser mai s’ha parat a pensar.

Precisament la música, juntament amb l’elenc de qui ets, es converteix amb una protagonista més, la qual en moltes ocasions envolta l’escena i l’omple dels matisos als quals potser únicament amb la paraula no s’hi pot arribar.

La resposta del públic està sent molt bona. Aquest surt en moltes ocasions sorprès per la forma i contingut de l’obra, però alhora agraït amb el que acaba de viure. Com ja ve sent habitual al TMC, l’obra va finalitzar amb una gran ovació per part del públic, que es va mostrar molt satisfet amb la representació que acabava de veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *