Entrevistes

Èxit de públic a la 3era edició del Festival zero

El passat cap de setmana el Teatre municipal Cooperativa es va tornar a convertir en l’escenari d’una nova edició del Festival Zero. Un any més, la nostra ciutat va tornar a acollir aquesta iniciativa de Teatres en Xarxa amb el suport de la Diputació de Barcelona, la qual té per objectiu acostar als equipaments escènics una programació d’espectacles que té com a eixos bàsics i definitoris la proximitat física entre intèrprets i públic per viure experiències gairebé immersives; i l’aposta per propostes no convencionals amb aforaments reduïts que es puguin viure i gaudir des d’espais diferents del pati de butaques. En aquesta ocasió el Festival Zero tampoc va decebre al públic barbarenc.

La nit de divendres, 28 de febrer, va ser el torn de l’espectacle “Els dies Mentits”, un muntatge que es va representar en el mateix escenari del teatre, juntament amb el públic, i on en aquesta ocasió en va fer la interpretació la seva autora, Marta Aran. “Els dies mentits” recull aquelles mentides que hi ha dins del món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos.

Dissabte, 29 de febrer, el vestíbul de la Sala B del Teatre Municipal Cooperativa es va convertir en l’escenari de “Peix”, un espectacle de circ que pretén denunciar l’explotació turística a les Illes Balears. Un muntatge que barreja l’humor amb aquesta crítica social, en el qual el seu protagonista, en Tomeu Amer també hi fa participar al públic molt activament .

El diumenge, 1 de març, la tercera edició del Festival Zero a la nostra ciutat la tancava l’espectacle ‘Rebota rebota y en tu cara explota’ d’Agnès Mateus i Quim Tarrida, una contundent denúncia de la violència que pateixes les dones, que novament es va dur a terme a l’escenari del TMC compartint l’espai amb els barbarencs i barbarenques assistents.

A Ràdio Barberà vam poder parlar amb els i les protagonistes de cadascun dels tres espectacles que aquest cap de setmana han visitat la nostra població i han fet gaudir el públic barbarenc. A continuació podeu escoltar les tres entrevistes:

Entrevista a l’autora i actriu d'”Els dies Mentits”, Marta Aran

Entrevista al protagonista i autor de “Peix”, Tomeu Amer

Entrevista als autors de “Rebota rebota y en tu cara explota”, Agnès Mateus i Quim Tarrida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *