Entrevistes

El blues de Big Mama Montse and Sister Marion posa la banda sonora al 8 de març

El passat dissabte, 7 de març, el Teatre Municipal Cooperativa també va voler commemorar el 8 de març, Dia internacional de les Dones i ho va fera ritme de blues, doncs l’equipament barbarenc va poder gaudir del concert de Big Mama Montse and sister Marion.


L’extraordinària veu de Montserrat Pratdesaba i l’espectacular interpretació al piano de Miriam Aparicio van omplir tots els racons del Teatre Municipal Cooperativa i va traslladar al seu públic a èpoques passades a través de les cançons interpretades en el seu dia per les grans reines del blues, combinades, alhora, amb peces de “collita pròpia”, que res tenen a envejar als temes més coneguts del blues.I es que precisament un dels objectius d’aquest espectacle de Big Mama Montse and Sister Marion és homenatjar a les grans cantants i autores de les quals ha gaudit la història del blues.

Però com en moltes altres arts, al llarg de la història les dones s’han vist obligades en romandre en un segon pla també en el món del blues, encara que elles en fossin les pioneres.

Durant el concert, Big Mama Montse va anar presentant i explicant la història de moltes d’aquestes emperadrius del blues. Molts noms que segons les intèrprets haurien de ser més reivindicats en la història de la música.

El concert va finalitzar amb una interpretació extra després que el públic barbarenc demanés un vis. Un llarg aplaudiment va donar per finalitzat aquest espectacle que posava la banda sonora a la commemoració del 8 de març de Barberà d’enguany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *