Informació local

El comerç barbarenc també es veu afectat per l’estat d’alarma

Mercadona c/Nàpols

Mercadona c/Nàpols

Afluència desigual de persones compradores en els comerços d’alimentació oberts a l  a nostra ciutat. Alguns d’ells (Mercadona, Bon Àrea, Aldi) han presentat cues des de primera hora del matí, i en canvi, s’ha vist normalitat en el Carrefour del centre comercial Baricentro.

De fet, els comerços de Barberà del Vallès s‘han hagut adaptar a la situació d’estat d’alarma i així ho han informat a través de diferents comunicats públics i xarxes socials.

El Mercat Municipal 11 de Setembre, a través de la seva pàgina web, ha fet saber que segueixen atentament les directrius de les autoritats competents i que estan prenent les mesures sanitàries necessàries per tal d’evitatr la propagació del coronavirus. A més informen que estan en plenes condicions de garantir la provisió d’aliments i que es pot comprar online amb el seu servei a domicili.

Carrefour CC Baricentro

Per la seva banda, el centre comercial Baricentro ha comunicat que restarà tancat durant un mínim de quinze dies, a comptar des del passat dia 14, tret de l’hipermercat Carrefour, botigues d’alimentació, Farmàcia Baricentro i Parafarmàcia que romandran obertes en el seu horari habitual per tal de donar servei i proveïment de productes de primera necessitat sense problemes.

Per poder accedir a aquests establiments les portes que estaran obertes seran la 4 i la 5.

Aldi

Segons fonts oficials la Policia Local de Barberà del Vallès no ha hagut de fer cap intervenció a cap establiment per incompliment de la normativa establerta al Reial Decret.

Des de l’Agència Catalana del Consum es demana que es faci un consum responsable i solidari i es recomana planificar les compres, comprar només el necessari i no acumular productes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *