Informació local

Ràdio Barberà interromp la programació habitual

Després de la declaració de l’estat d’alarma per part del govern espanyol, el govern de Barberà del Vallès ha establert un decret que determina els serveis bàsics i mínims pel Covid-19.

Entre aquestes mesures es restringeix al màxim la mobilitat del personal de l’Ajuntament de Barberà, excepte els desplaçaments de les persones que es consideren indispensables per al manteniment dels serveis públics bàsics o estratègics.

Per aquest motiu, s’estableixen a Ràdio Barberà uns serveis mínims que faran que la programació habitual quedi interrompuda. En principi, serà fins al pròxim 28 de març o proper avís.

Durant aquests dies no podrem emetre els programes habituals de Ràdio Barberà. A la nostra senyal de la 98.1 FM i al nostre streaming oferirem càpsules informació institucional i consells de salut.

A més, també es podrà escoltar la programació especial de La Xarxa que consisteix en: Notícies en xarxa – edició especial de 8 a 10h de dilluns a divendres, Notícies en Xarxa – edició vespre especial de 19 a 20h de dilluns a divendres i el Butlletins informatius de Catalunya Informació (4 minuts de titulars) de dilluns a divendres de 8 a 22h. A més, gràcies a la col·laboració de les ciutadanes Rafaela Bonet i Roser Garcia podeu escoltar un conte diari a les 20:30h.

Novetat: de dilluns a divendres a les 10:30 hores podeu escoltar una recomanació literària de la Biblioteca Esteve Paluzie.

El seguiment de l’actualitat local el fem a través de la web i de les xarxes socials on actualitzem les informacions sobre les afectacions locals del Covid-19. Oferim un butlletí especial de dilluns a divendres que es pot escoltar a través d’Ivoox, Instagram i Facebook. A la web publiquem entrevistes i articles amb informació local i de servei. 

Si voleu llegir el comunicat sencer podeu fer-ho: DECRET SERVEIS BÀSICS I MÍNIMS

 

Join the discussion

  1. Pingback: Què hem explicat Ràdio Barberà la primera setmana d'Estat d'Alarma? - radiobarbera.cat

  2. Pingback: Nova temporada del Pica Lletres a Ràdio Barberà - radiobarbera.cat

  3. Pingback: Guia dels continguts de Ràdio Barberà des del 24 de març - radiobarbera.cat

  4. Pingback: Resum continguts: de l'11 al 15 de maig - radiobarbera.cat

  5. Pingback: Resum continguts: del 18 al 22 de maig - radiobarbera.cat

  6. Pingback: Resum continguts: del 25 al 29 de maig - radiobarbera.cat

  7. Pingback: Resum continguts: del 2 al 5 de juny - radiobarbera.cat

  8. Pingback: Resum continguts: del 8 al 12 de juny - radiobarbera.cat

  9. Pingback: Ràdio Barberà torna als estudis el dilluns 22 de juny - radiobarbera.cat

  10. Pingback: Resum continguts: del 15 al 20 de juny - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *