Informació local

L’Ajuntament suspèn el ple muncipal del mes de març

L’Ajuntament de Barberà ha suspès la sessió plenària municipal corresponent al mes de març que s’havia de celebrar aquesta tarda. El consistori ha pres aquesta decisió “atesa l’actual situació d’emergència de salut pública en relació amb la malaltia del coronavirus COVID-19”, tal com manifesta en el seu web.

Segons el decret de suspensió efectuat per l’Ajuntament de Barberà, aquesta es deu, a la “impossibilitat de poder efectuar les sessions mitjançant mecanismes digitals de difusió audiovisuals” que puguin assegurar i garantir “la identitat dels i les membres que hi participen, el contingut de les seves manifestacions i el moment en què aquestes es produeixen, així com la interactivitat i la intercomunicació entre elles en temps real”.

Així, s’ha decretat la suspensió tant la sessió plenària com de “les juntes de govern local i les comissions informatives mentre estigui vigent l’estat d’alarma”. Alhora es suspenen les meses de contractació en tots els procediments de licitació que s’estan duent a terme des del consistori. A més, el decret també estableix la suspensió de la “celebració de les sessions dels òrgans col·legiats de les societats mercantils: Actividades Integradas S.A (AISA), Serveis i aigües Municipals de Barberà (SABEMSA) així com de la Fundació Barberà Promoció i la Fundació Barberà Solidària”.

Join the discussion

  1. Pingback: Covid-19: darrera hora - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *