Informació local

Mercat 11 Setembre: “Estem en plenes condicions de garantir l’abastiment; és el nostre deure i el complirem”

Un dels espais més bàsics i necessaris durant aquesta emergència sanitària és El Mercat Municipal 11 de Setembre. Un espai que la setmana passada va viure moments de molta tensió (com la major part d’establiments d’alimentació) però que ara i segons el Dinamitzador del Mercat Municipal, el Sergio Murillo, “ja està més controlat tot i que encara queda molt per aprendre”. Murillo es refereix sobretot al fet que als clients els hi costa aplicar la distància de seguretat.

Per aquest motiu, una de les mesures de seguretat i prevenció que han engegat des del Mercat per evitar la propagació del Covid-19 ha estat pintar a tera les línies de distància, per ajudar a la gent a recordar la importància de separar-se un mínim de 1’5 metres. 

Però quines altres mesures s’estan portant a terme?

  • S’ha limitat l’aforament i per això hi ha una única entrada oberta per accedir al Mercat (C/ Montserrat Roig). Tampoc es pot entrar des del pàrquing. 
  • Hi ha dues persones que es dediquen específicament només a anar desinfectant elements on és més fàcil que es propagui el Covid-19, com carros i taquilles.
  • Al personal de neteja se’ls hi ha donat uns productes específics i desinfecten d’altres elements que també toquem habitualment amb les mans. 
  • Recomanen que només hi vagi una persona a comprar per nucli familiar i que no ho facin acompanyats d’infants ni de gent gran.
  • Tenen reforç de seguretat per controlar que no arriben al terç d’aforament que els hi marca la normativa. 

Pel que fa a les comandes online Murillo assegura que “és una bogeria”. Han limitat les comandes a un màxim de 30 per franja horària (matí – tarda). “Tenim 3 drivers repartint, i de fet, hi ha parades que tenen a una persona dedicada només a les comandes online”, explicava Murillo. Tots els transportistes van degudament protegits amb mascareta i guants, i tenen tan volum de feina que el propi Sergio Murillo ha fet de repartidor en algun moment. 

Podeu escoltar les seves declaracions a continuació:

Join the discussion

  1. Pingback: Covid-19: darrera hora - radiobarbera.cat

  2. Pingback: Què hem explicat Ràdio Barberà la primera setmana d'Estat d'Alarma? - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *