Notícies de la ràdio

Què hem explicat Ràdio Barberà la primera setmana d’Estat d’Alarma?

Ja fa una setmana que Ràdio Barberà estem fent quasi exclusivament teletreball per prendre totes les precaucions amb la crisi del Coronavirus i adaptar-nos a les restriccions de l’Estat d’Alarma. Als  nostres senyals en directe de la 98.1 de la FM i de l’emissió onlina estem oferint serveis mínims tal com vam explicar. A més, la majoria de les notícies us les estem oferint a través de la nostra web i els perfils de xarxes socials. Entre les novetats destaca el Butlletí Especial diari que es pot recuperar a Ivoox, Facebook i Instagram i també un seguiment de la darrera hora amb perspectiva local i de servei.

Una crisi complexa i global és una situació on la ciutadania rep enormes quantitats d’informació per múltiples canals – alguns poc fiables – i és impossible digerir-la tota. Segurament algunes notícies d’interès se’ns escapen i es perden enmig de l’allau de novetats.

Per aquest motiu, us fem un resum dels principals continguts de la primera setmana de confinament a continuació

 

  • L‘impacte econòmic i social del covid 2019 a Barberà Del Vallès: Aquesta crisi sanitària i la necessària paralització econòmica que se’n deriva està repercutint bruscament en el teixit empresarial, les persones treballadores i les economies domèstiques amb una davallada d’ingressos que afectament especialment els col·lectius més vulnerables. A Ràdio Barberà hem informat dels primers Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació i acomiadaments a la ciutat. En el mateix sentit, hem parlat amb Som Comerç, Som Barberà perquè ens expliquessin la delicada situació del comerç local.

 

  • L’estat local dels serveis essencials que no es poden aturar: Enmig de la crisi milers de persones fan que la societat se sostingui i les necessitats imprescindibles no queden descobertes. Com estan funcionant? Quines mesures de precaució prenen? En aquesta primera setmana hem parlat de la situació a les farmàcies, el Mercat Municipal 11 de Setembre i els comerços d’alimentació.

 

 

 

 

 

 

 

 

Join the discussion

  1. Pingback: Guia dels continguts de Ràdio Barberà des del 24 de març - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *