Informació local

Xavier Garcés: “És un moment crític i estem parlant de vides humanes. Hem de complir tots”

Fotografia d’arxiu

L’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, ha atès els micròfons de Ràdio Barberà per a fer un balanç de la situació del municipi des de l’inici del confinament.

L’edil ha donat els detalls de quina està sent la gestió del consistori així com les accions que s’estan duent a terme dirigides als col·lectius més vulnerables de la nostra població.

Garcés ha agraït el comportament de la ciutadania respecte a les mesures de confinament i l’estat d’alarma, tot i que ha lamentat que s’hagin hagut d’imposar algunes sancions.

La neteja i desinfecció viària, els serveis mínims, l’estat de les residències a Barberà o el cobrament d’impostos municipals han estat altres temes tractats per l’alcalde.

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegra:

Join the discussion

 1. Isabel

  Emprimer lugar daros las gracias a todos me agustado la entrevista , lo que no me agustado han sido las contestaciones,de un alcalde que en los momentos tan difíciles que estamos viviendo, y que padecemos en nuestras propias carnes.
  Y en mi humilde opinión aeste alcalde le viene muy grande este cargó.
  Ha dado unas respuesta muy básicas, se le notaba nervioso,no aprofundizado, en una palabra este hombre no esta preparado para llevar una crisis como la que actualmente por desgracia estamos viviendo.
  Esta entrevista me confirma las dudas que tenía sobre su cargo, y el porque de sus silencios y la falta informacion hacia todos los ciudadanos.
  Como lo tendría que hacer un alcalde en estas situaciones.
  Gracias nuevamente al programa de radio y átodos los que lo han echo posible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *