Informació local

Les entitats esportives locals continuen actives a les xarxes socials

Davant la imperiosa necessitat de suspendre totes les activitats esportives per l’emergència sanitària, les entitats esportives de Barberà s’han trobat amb un important buit en el seu dia a dia. A dia d’avui és impossible esbrinar si abans que acabi la temporada oficial (30 de juny) s’hauran pogut acabar totes les competicions que estaven obertes. La ‘patata calenta’, en aquest sentit, està en la teulada de les Federacions que hauran de decidir sobre el futur de la temporada esportiva 2019-2020.

Mentrestant, la pràctica esportiva continua sent necessària i les xarxes socials s’han convertit en el refugi de moltes entitats per continuar unides. A l’espera de retornar a les pistes i els entrenaments, els i les esportistes barberencs fomenten un confinament actiu i saludable i intenten ajudar a superar la situació a tothom que s’animi a seguir les seves iniciatives virtuals. El seu ús de les xarxes és ben divers, però destaquen sobre tot les publicacions a Instagram.

Us fem un recull de les diferents idees que han tingut: 

El Club Voleibol Barberà ens proposa cada dia una taula d’exercicis per poder fer a casa (molt senzills i adaptables a totes les edats i condicions) per tal de no perdre el to físic durant aquests dies de confinament.

Barberà Rookies Club de Futbol Americà i l’Associació de Discapacitats de Barberà ens permeten conèixer molt millor als seus jugadors, jugadores i cos tècnic amb uns breus qüestionaris. A més, Rookies s’ha sumat a la iniciativa dels clubs espanyols de futbol americà de modificar el seu logotip amb el color verd com a homenatge i gratitud cap a tot el col·lectiu sanitari que està lluitant contra la xacra del Covid-19.

Barberà Ciutat del Patinatge ha publicat un vídeo mostrant el seu desencís per haver d’ajornar el Festival de Patinatge que sota el títol ‘Alicia en el País de las Maravillas’ s’havia de celebrar els passats dies 27, 28 i 29 de març al Pavelló Maria Reverter de la nostra ciutat. Al mateix temps, però, les patinadores s’encoratgen per oferir un encara millor espectacle quan es pugui tornar a reprogramar.

Per la seva banda, Barberà Tennis Club ha aprofitat Instagram per donar ànims genèrics i expressa la seva confiança que “Tot anirà bé” il·lustrant el missatge amb una de les imatges ja icòniques d’aquesta pandèmia: un arc de Sant Martí.

O l’Escola de Futbol Barberà Andalucia, en aquest cas al seu perfil de Facebook, ha estat publicant diverses fotografies històriques on es pot comprovar com han crescut alguns jugadors, com ha canviat el camp de futbol Antoni Serra i Pujol, qui formava part del primer equip femení que es va crear, o com era la primera indumentària de l’equip sorgit de la unificació que va donar pas a l’actual Escola de Futbol.

I la Unió Esportiva Barberà de bàsquet es fa ressò al seu compte d’Instagram d’una iniciativa solidària dels pares i mares de l’equip PreMini Mixt de l’entitat. A través d’una amistat d’una de les mares es van assabentar de la manca de material en alguns hospitals, com el Parc Taulí de Sabadell, i es van posar mans a l’obra. Bé des de casa per imprimir en 3D o bé buscant recursos a empreses o ajuntaments han aconseguit enviar mascaretes a diversos hospitals com el Taulí. Com expressa la Unió Esportiva Barberà en la seva publicació ha estat una demostració del que s’és capaç de fer unint esforços, sentiments i emocions. Les jugadores del Sènior Femení han fet un vídeo per donar ànims.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *