Informació local

Suspesa la Nit de l’Esport barberenc 2020

Sabrina Marques, guardonada l’edició 2019

La regidoria d’esports de l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha decidit suspendre l’edició d’enguany de la Nit de l’Esport barberenc. La decisió s’ha pres de mutu acord amb les entitats esportives que el passat dimecres 15 d’abril van mantenir una reunió telemàtica amb els responsables de l’àrea d’esports, amb el regidor, Joan Muñoz, al capdavant.

La Nit de l’Esport del 2020 estava inicialment programada pel dia 23 de maig, però la situació derivada de l’estat d’alarma va portar, en un principi, a pensar en un ajornament i passar-la a després de l’estiu. No obstant això, tenint en compte que a dia d’avui la situació encara està molt indefinida i, sobretot, el fet que les entitats esportives tenen aturades totes les seves activitats ‘sine die’ finalment s’ha decidit suspendre-la.

Després d’escoltar les opinions i valoracions de les persones participants a la reunió telemàtica es va decidir pensar ja en l’edició del 2021. Una edició, però, que també estarà marcada pel fet que moltes competicions esportives d’aquest inici del 2020 poden quedar sense resolució i deixar els resultats vacants.

Aquest darrer fet és el que més té a l’aguait a les entitats esportives. De moment, cap Federació (ni espanyola ni catalana) s’ha pronunciat en ferm sobre el futur definitiu de les moltes competicions que a 13 de març encara estaven obertes i de les quals encara quedaven per definir ascensos i descensos.

Recordem que la Nit de l’Esport barberenc és un esdeveniment que es va estrenar l’any 2005 i de manera ininterrompuda durant 15 edicions,  amb diversos formats i escenaris de celebració, ha premiat anualment als millors esportistes i  les entitats esportives de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *