Informació local

Aquest Sant Jordi el confinament no atura la biblioteca

Foto: Ajuntament de Barberà del Vallès

Foto: Ajuntament de Barberà del Vallès

Ja sabeu que la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie no para de realitzar activitats durant el confinament? Avui, a més, tenen preparada una programació molt especial per a poder celebrar la diada de Sant Jordi amb tothom.

Els contes, les històries, les manualitats, les formacions i els tallers seran els protagonistes de la jornada d’avui a les xarxes socials de la biblioteca. A Ràdio Barberà hem parlat amb la seva directora, la Berta Cama, que ens ha explicat tots els detalls d’aquestes propostes. 

Podeu escoltar l’entrevista íntegre a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *