Notícies de la ràdio

Resum continguts: del 20 al 24 d’abril

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma, Ràdio Barberà hem treballat a distància per continuar informant de l’actualitat de Barberà del Vallès, de l’evolució de l’emergència sanitària i de les informacions de proximitat que la ciutadania barberenca pot necessitar, seguint amb la nostra funció de servei públic.

Una setmana més continuem oferint serveis mínims a la 98.1 de la FM i a l’emissió per Internet i el seguiment de l’actualitat a través de les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web. Destaquem especialment la darrera hora de Barberà del Vallès i els Butlletins Especials.

L’equip de Ràdio Barberà som conscients que es publiquen tantes informacions que es fa realment difícil seguir-les. Per aquest motiu, publiquem a continuació un resum dels continguts d’aquesta setmana:

  • Sant Jordi: el 23 d’abril ha estat una diada de Sant Jordi absolutament atípica sense gent, roses ni llibres al carrer. Tot i així, des de Ràdio Barberà hem explicat quines activitats hi hauria a la ciutat organitzades per Ajuntament, equipaments culturals i entitats.

També hem parlat amb la Berta Cama, directora de la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie, que ha programat activitats especials de Sant Jordi entre el 20 i el 27 d’abril.

Per últim, hem entrevistat Hernán Migoya que ha publicat recentment el seu nou llibre ‘Baricentro’. L’autor i experiodista de Ràdio Barberà ens va atendre confinat a la seva casa de Lima (Perú) on viu des de fa 7 anys.

  • Actualitat municipal: el dimecres, 22 de d’abril l’Ajuntament de Barberà ha celebrat el ple municipal, després que el passat 18 de març s’hagués de suspendre la sessió plenària a causa de la crisi del coronavirus. Podeu recuperar la sessió aquí.

Al ple l’alcalde va anunciar que la Festa Major 2020 està suspesa i a la Ràdio també haviem informat de la suspensió de la Nit de l’Esport barberenc.

A més, hem explicat quins problemes han tingut les farmacies de Barberà del Vallès en la primera setmana de repartirment de 14 milions de mascaretes anunciades pel govern de la Generalitat de Catalunya.  Van produir-se col·lapses tant dilluns com dimarts del sistema de CatSalut.

  • Informació de servei: per acabar el resum, aquesta setmana a més de l’emergència sanitària s’ha hagut d’activat el Pla Inuncat pels forts ruixats dels primers dies de la setmana. Us vam explicar quina era la situació.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *