Informació local

La preinscripció escolar comença de forma telemàtica

 

Aquest dimecres 13 de maig comença el període de preinscripció escolar per al segon cicle d’Educació Infantil, Primària i Educació Secundària Obligatòria. Tenint en compte la situació actual, es promou la preinscripció telemàtica en tots els centres, i el tràmit es podrà fer online a través d’aquest portal .

D’aquesta manera s’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària (escanejada o fotografiada) mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre escollit en primera opció.

Per a aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme aquest procediment de forma telemàtica, també es disposen uns dies per poder entregar les sol·licituds presencialment als centres. Així, entre el 19 i el 22 de maig es podrà fer la preinscripció presencial, sempre demanant cita prèvia (per telèfon o per internet) al centre escollit en primera opció. L’últim dia per fer la preinscripció telemàtica o presencial serà el 22 de maig.

Preinscripció a les Llars d’Infants

Com a la resta de centres educatius, la presentació de la sol·licitud serà preferentment telemàtica. Tindrà lloc a partir del dia 13 i es podrà fer presentant una instància genèrica (acompanyada del full de sol·licitud i la documentació identificativa i acreditativa) o enviant la documentació per correu electrònic a la Llar d’Infants escollida en primera opció. 

A les webs de cadascun dels centres hi trobareu les dades de contacte i tota la informació detallada sobre la preinscripció:

Preinscripció a Educació Primària

Les sis escoles barberenques detallen a les seves webs tot el necessari per poder fer la preinscripció. A més, en molts casos han habilitat apartats on parlen sobre el seu projecte educatiu per a totes aquelles famílies que no van poder anar a les sessions de portes obertes, o fins i tot, per aquelles jornades de portes obertes que no van poder realitzar-se un cop declarat l’Estat d’Alarma. 

Preinscripció a Educació Secundària Obligatòria

A les webs dels instituts barberencs també expliquen tota la informació necessària per fer la preinscripció. Ens informen del calendari, de la documentació que cal, de les places disponibles… També podreu donar una ullada a cadascun dels projectes educatius dels centres de Barberà on s’imparteix Educació Secundària Obligatòria.

Pel que fa a la preinscripció dels ensenyaments postobligatoris tindran lloc: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de Grau Mitjà de Formació Professional i d’Arts Plàstiques i Disseny; i del 10 al 17 juny, en el cas dels cicles de Grau Superior d’FP i d’Arts Plàstiques i Disseny.

Join the discussion

  1. Pingback: Covid-19: darrera hora - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.